+316 36 28 21 13 info@archerytagworld.nl

Veel gestelde vragen

Vanaf welke leeftijd kan archery tag gespeeld worden?

Archery Tag kan gespeeld worden vanaf 12 jaar.

Doet een pijl op je krijgen pijn?

De pijlen zijn voorzien van foampunten (kussentje). Wanneer er een pijl tegen je lichaam aan komt krijg je hier geen blauwe plekken van. Het voelt alsof er een tennisbal tegen je lichaam aan komt.

Waar kan ik archery tag spelen?

Archery tag kan bijna op alle ondergronden worden gespeeld. Kies een locatie uit ons aanbod of draag een speellocatie voor. Archery tag kan zowel indoor als outdoor worden gespeeld.

Is het moeilijk?

Archery tag spelen is niet moeilijk. Na een korte introductie worden er een aantal oefeningen gedaan om het schieten onder de knie te krijgen. Lukt het dan om goed te schieten gaat het spel beginnen!

Hoe kan ik een reservering doen?

Geef u voorkeur voor datum, tijd en locatie aan en wij maken een vrijblijvend voorstel. Dit voorstel sturen wij via de e-mail naar u op. Wanneer u de reservering via de mail bevestigd maken wij de reservering definitief. U ontvang een bevestigingsmail met alle informatie en de factuur.

Wat moet ik meenemen naar een clinic?
  • Sportieve kleding waarbij gemakkelijk in bewogen kan worden
  • Zaalschoenen indien de clinic binnen wordt gehouden (schoenen met lichte zool)
  • Optioneel: Bidon/water om te drinken tijdens de clinic
Hoe kan ik een reservering aanpassen?

Tot een twee weken van te voren kan de clinic kosteloos worden geannuleerd of het aantal deelnemer naar beneden worden bijgesteld. Extra deelnemers toevoegen aan de reservering kan altijd.

× Hoe kunnen we je helpen? Available from 08:00 to 18:00